Aanbod


Websiteteksten

Op je website wil een bezoeker exact weten wie jij bent, wat je doet en waar je voor staat. Daarnaast willen ze direct het gevoel krijgen dat ze niet verder hoeven te zoeken. Ik schrijf teksten die jou als expert op de kaart zetten, je onderscheiden van je concurrent en je sterk positioneren in de juiste tone of voice voor jouw doelgroep. 


Blogpakket

Zakelijk bloggen is belangrijk voor je zichtbaarheid, klantenbinding en je vindbaarheid in Google. Het helpt jouw bedrijf zich sterk te positioneren in een herkenbare stijl die zo kenmerkend is voor jouw bedrijf. Ik help je hiermee. Een blog starten is een lange termijn strategie daarom zijn deze alleen af te nemen als pakket (vanaf 10 stuks).


Over ons pagina

Een Brandstory of de 'Over ons/mij pagina vertelt het verhaal van je bedrijf, laat het gezicht erachter zien, creëert de gunfactor en zorgt ervoor dat de lezer met een gerust hart voor jou kiest. Het is een must op elke website en één van de meest bezochte pagina's waar vaak de definitieve keuze voor een bedrijf wordt gemaakt. 


Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven die overtuigen en aanzetten tot actie schudt niet iedereen zo uit zijn mouw. Mensen worden overladen met nieuwsbrieven; daarom is het de kunst om eruit te springen en ervoor te zorgen dat jouw nieuwsbrief wél gelezen wordt. Ik help je graag met nieuwsbrieven die resultaat geven en je klanten je diensten/producten laten afnemen. 


Redigeren

Heb je al teksten maar twijfel je of ze wel goed genoeg zijn? Ik herschrijf bestaande teksten naar een krachtig, overtuigend en goed lopend verhaal dat je klanten brengt. Je krijgt professionele teksten die in één stijl zijn geschreven met een duidelijke boodschap die graag gelezen wordt.  

 

 


Instagrambeheer

Wil je geen omkijken meer hebben naar je Instagram maar wel drie keer per week posten? Dan kan ik Instagram voor je beheren. Ik post vanuit jouw account, inclusief hashtags voor jouw doelgroep en daarnaast zorg ik voor stories bij elke post. Zo kun jij je focussen op waar jij goed in bent en loopt je Instagram consequent door met inhoudelijk sterke posts. 


Ghostwriting

Wil je een boek schrijven? Als Ghostwriter schrijf ik een boek uit jouw naam en blijf ik zelf anoniem. Ik schrijf jouw verhaal precies zoals jij dat wilt in sterke bewoording. Als Ghostwriter schrijf ik boeken maar ook columns en blogs. Jij krijgt de credits en ik blijf onzichtbaar. 

 

 


Grow Scan

Met een Grow Scan wordt je bedrijf door de ogen van jouw ideale klant doorgelicht. Hoe is de eerste indruk en waarmee kun jij je sterker positioneren? Je krijgt alle tools aangereikt om direct meer klanten te overtuigen, de band met bestaande klanten te versterken en je marktpositie te vergroten, met groei als resultaat. 

 Teksten schrijven is altijd maatwerk, daarom is het moeilijk vooraf een vaste prijs te geven. Naar aanleiding van een (telefonische) intake of kennismaking kan ik een vaste projectprijs geven. Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden en prijzen te bespreken.


Tarieven zijn exclusief BTW.  

Op alle geleverde diensten zijn onderstaande algemene voorwaarden van toepassing. 

Download
Algemene Voorwaarden Copywritecat2024.pd
Adobe Acrobat document 196.4 KB

 

 

 

 

💻 Irene Tromp

📩 Irene@copywritecat.nl

📍 Breda

Ⓑ KvK 70969086

Ⓒ Alle rechten voorbehouden / All rights reserved

 

Copywriter Breda. Tekstschrijver Breda. Copywriter Ginneken. Copywriter Utrecht. Copywriter Den Haag. Tekstschrijver websites. Copywriter websites. Webteksten laten schrijven. Blogs laten schrijven. Nieuwsbrieven laten schrijven. Teksten laten redigeren. Copywriter inhuren. Teksten laten schrijven. Webteksten laten schrijven. Copywriter zoeken. Copywriter inhuren. Brandstory laten schrijven. Brandstory. Beautybranche copywriter. Beauty copywriter. Copywriter schoonheidssalon. Cosmetica copywriter. Beauty tekstschrijver.