OVER MIJ


Ik schrijf sinds ik het alfabet ken. Ik had 'zeer ruime fantasie' op mijn kleuterrapport staan. Die uit zich sindsdien dan ook in woorden. Als kind schreef ik al boekjes en korte verhalen.

 

DE KRACHT VAN TAAL

 

Ik hou van taal en de kracht van taal. Daarnaast heb ik commercieel bloed met jaren ervaring als Sales Manager in diverse branches. Ik begon in deze functie altijd direct met het herschrijven van de website om ze commercieel krachtiger te maken. De combinatie van commercieel zijn en kunnen schrijven staat garant voor scherpe teksten die pakken en overtuigen.

 

KLANTEN OVERTUIGEN MET WOORDEN

 

Inmiddels ben ik zelfstandig ondernemer en schrijf ik als freelance copywriter (commerciële) teksten voor ondernemers. Teksten voor websites, zakelijke blogs, nieuwsbrieven en posts voor social media. Daarnaast schrijf ik voor diverse (beauty)vakbladen. 

 

WAAROM DE NAAM COPYWRITECAT?

 

Ik heb iets met katachtigen, ik hou van het karakter van katten. Eigenzinnig, eigenwijs, slim en snel met scherpe nagels. Daarbij zijn het krachtige dieren. Al deze eigenschappen pas ik ook graag toe in mijn teksten. Dus de naam was een no brainer. Daarbij vind ik het een leuke woordspeling op Copycat :). 

 

Mijn doel is vlijmscherpe teksten schrijven die jou klanten en omzet brengen!

 

COPYWRITECAT

Irene@copywritecat.nl

KvK: 70969086

Volg me op Instagram voor schrijftips!