OVER MIJ


Ik schrijf sinds ik het alfabet ken. Ik had 'zeer ruime fantasie' op mijn kleuterrapport staan. Die uit zich sindsdien dan ook in woorden. Als kind schreef ik al boekjes en korte verhalen.

 

DE KRACHT VAN TAAL

 

Ik hou van taal en de kracht van taal. Daarnaast heb ik commercieel bloed met jaren ervaring als Sales Manager in diverse branches. Ik begon in deze functie direct met het redigeren van de website om ze commercieel krachtiger te maken. De combinatie van commercieel zijn en kunnen schrijven staat garant voor scherpe teksten die pakken en overtuigen.

 

POTENTIËLE KLANTEN OVERTUIGEN MET  WOORDEN

 

Potentiële klanten overtuigen en tot klant maken met woorden is mijn expertise.  Mijn doel is  elk bedrijf waar ik voor schrijf te laten groeien door mijn tekst. 

 

Inmiddels ben ik zelfstandig ondernemer en schrijf ik als freelance copywriter (commerciële) teksten voor ondernemers. Teksten voor websites, zakelijke blogs, nieuwsbrieven en posts voor social media. Daarnaast schrijf ik voor diverse (beauty)vakbladen. 

 

Omdat ik uit het bedrijfsleven kom weet ik precies wat de klant zoekt en wil lezen. Ik schrijf vanuit de visie van de klant. 

 

Copywritecat

irene@copywritecat.nl

KvK: 70969086

BTW: NL001435699B55 

Volg me op Instagram voor schrijftips!