Werkwijze


Stap ① ➜ Telefonische intake

Teksten schrijven is altijd maatwerk. Tijdens een (telefoon)gesprek inventariseren we wat je nodig hebt. Of dit nu één nieuwsbrief, drie blogs of teksten voor ee hele website zijn, alles is mogelijk. We bespreken de doelgroep, tone of voice, alles om voor jou de perfecte tekst te schrijven. Indien nodig heb ik een aanvullend intake-formulier. Op basis van het telefoongesprek en het formulier kan ik starten.


Stap ② ➜ Vaste prijs & levertijd vooraf

Ik stuur je altijd vooraf per e-mail een prijsindicatie en meestal kan ik de prijs al in het telefoongesprek geven. Ik geef vooraf een vaste prijs. Zo weet je meteen waar je aan toe bent en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Ik werk bewust niet met abonnementen, dat is wel zo overzichtelijk. Ook bespreek ik de levertijd met je. Gemiddeld is de levertijd een week. Na je akkoord ga ik meteen voor je aan de slag. 


Stap ③ ➜ Concept tekst in je e-mail

Je ontvangt de concept tekst in je e-mail. Dan kijken we samen of er nog iets toegevoegd of gewijzigd moet worden totdat je helemaal tevreden bent. Een correctieronde zit altijd bij de prijs inbegrepen. 


Stap ④ ➜ Definitieve versie en publiceren!

Ik verwerk eventuele aanpassingen en hierna volgt de definitieve versie. Je teksten zijn klaar om te publiceren!