Intake

Teksten schrijven is altijd maatwerk. Tijdens een (telefoon)gesprek inventariseren we wat je nodig hebt. Of dit nu één nieuwsbrief, drie blogs of een hele website is, alles is mogelijk. We bespreken de doelgroep, tone of voice, alles wat nodig is om voor jou de perfecte tekst te schrijven. Indien nodig heb ik een aanvullend intake-formulier. Op basis van het telefoongesprek en het formulier kan ik starten.

 

Duidelijke prijzen en geen abonnementen

Ik stuur je altijd vooraf per e-mail een prijsindicatie en meestal kan ik de prijs al in het telefoongesprek geven. Ik geef vooraf een vaste prijs. Zo weet je meteen waar je aan toe bent en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Ik werk bewust niet met abonnementen, dat is wel zo overzichtelijk. Na je akkoord ga ik meteen voor je aan de slag. 

Teksten in no time in je e-mail

Binnen no time heb je de tekst in je e-mail. Ik lever teksten voor een website van vijf pagina's binnen een week. Dan kijken we samen of er nog iets toegevoegd of gewijzigd moet worden totdat je helemaal tevreden bent. Een correctieronde zit bij de prijs inbegrepen. 

Definitieve versie en publiceren maar!

Ik verwerk eventuele aanpassingen en hierna volgt de definitieve versie.

Je teksten zijn klaar om te publiceren!