Copywriter & Word Stylist?

Ik ben een copywriter in hart en nieren. Schrijven is mijn core business, klanten winnen met woorden mijn expertise. Het is fun en er is nog nooit een opdracht geweest die ik niet leuk vond. Nou ja, ik heb wel eens een opdracht afgewezen omdat het onderwerp me niet lag. En ik niet dezelfde overtuiging had als de opdrachtgever. Het onderwerp was laagspanningstechniek en van alleen het woord al werd ik niet blij. Geen geur, geen kleur en ik kon me er helemaal niets bij voorstellen. Ik vond het saai, ik geef het eerlijk toe. Daarbij wilden ze een website van 80 pagina's. Daar geloof ik niet in. Dus we pasten niet bij elkaar. Dan kunnen ze beter iemand hebben die zich wel met ziel en zaligheid op 80 pagina's laagspanningstechniek stort, ook al had ik er vast iets heel leuks van kunnen kopen.

 

Laat de kracht van tekst niet verloren gaan in een slechte lay-out

 

Ik geloof in kort en krachtig, ook voor websites. Je wilt geen websites met 20 pagina's doorspitten als klant. Helemaal niet zelfs. Je wilt door de eerste alinea overtuigd worden dat je op het juiste adres bent, er een goed gevoel bij krijgen en niet eens zin hebben om nog een concurrent te bezoeken. Dat is waar ik als copywriter voor zorg met woorden. Wat me dan wel eens frustreerde is hoe mijn woorden soms in een website werden geplaatst. Dat ik de kracht verloren zag gaan door een raar lettertype, een lelijke lay-tot of dat tekst in blokken werd opgedeeld en op het verkeerde moment werd afgebroken. Ik kon dat niet aanzien. Ik hou van een mooi gestylede website waar alles klopt. Maar ik kon er niets aan veranderen omdat ik niet de webdesigner was.

 

Exact dit is dan ook de reden dat ik nu websites + tekst aanbied voor klanten die een korte en krachtige website willen zoals mijn eigen site. No nonsense en to the point. En nee dat doe ik niet in Wordpress. Omdat Wordpress veel kan en in mijn optiek te veel. Er zijn zoveel mogelijkheden dat je door de bomen het bos niet meer ziet. En als je dat zelf wilt gaan bijhouden en het niet kan is dat vervelend. Je wilt niet voor elke nieuwe foto of tekst je webdesigner moeten bellen om iets te wijzigen, dat gaat aardig in de papieren lopen. 

 

Waarom moeilijk als het makkelijk kan?

 

Daarom bouw ik websites in Jimdo Pro en Grow, je kunt er je hosting en domein laten verzorgen en het is super gebruiksvriendelijk. Je kunt makkelijk zelf je site beheren en het is niet duur. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Ik bied een website + tekst aan voor een vaste prijs van € 980,-. Ik vind het bijzonder leuk om te doen en kan eindelijk mijn teksten zelf in een prachtige lay-out plaatsen waar ze tot hun recht komen. Wat ik dan ook met ziel en zaligheid doe. Ik ben dan ook een soort Word Stylist, meteen een nieuwe functie uitgevonden.

 

Website + tekst + foto's totaalpakket

 

Als kerst op de taart werk ik ook nog samen met professionele fotograaf Miranda Koevoets van LightCatch zodat ik ook een totaalpakket kan bieden van website + tekst + foto's. Je bent dan in één keer helemaal klaar. 

 

Door zelf de sites te bouwen komen mijn teksten 100 % tot hun recht in een stijlvolle lay out. En daar word ik blij van en jij vast ook! Heb je interesse, neem dan vooral contact met me op! Tenzij het natuurlijk om 80 pagina's laagspanningstechniek gaat :)

Reactie schrijven

Commentaren: 0

 

 

 

 

💻 Irene Tromp

📩 Irene@copywritecat.nl

📍 Breda

Ⓑ KvK 70969086

Ⓒ Alle rechten voorbehouden / All rights reserved

 

Copywriter Breda. Tekstschrijver Breda. Copywriter Ginneken. Copywriter Utrecht. Copywriter Den Haag. Tekstschrijver websites. Copywriter websites. Webteksten laten schrijven. Blogs laten schrijven. Nieuwsbrieven laten schrijven. Teksten laten redigeren. Copywriter inhuren. Teksten laten schrijven. Webteksten laten schrijven. Copywriter zoeken. Copywriter inhuren. Brandstory laten schrijven. Brandstory. Beautybranche copywriter. Beauty copywriter. Copywriter schoonheidssalon. Cosmetica copywriter. Beauty tekstschrijver.