Vakantietijd: check je website met een andere mindset

De vakantietijd is aangebroken. Voor ondernemers het moment om even alle rompslomp van je bedrijf achter je te laten en een duik in de zee te nemen. Het brengt je tot rust en je komt in een compleet andere mindset. En juist met die mindset is het leuk om je eigen website eens te bekijken, omdat je dan ineens dingen ziet, die je anders niet ziet. 

 

Lees je website eens door de ogen van een nieuwe bezoeker

 

Als je straks op het strand ligt, of bij je huisje of hotel zit, het maakt niet uit waar, kijk dan eens op je mobiel naar je eigen website en lees het door de ogen van een nieuwe bezoeker. Raak jij overtuigd van je eigen woorden? Staat alles zo strak als een huis, werkt het net zo goed op je mobiel als op je computer en is alles nog up to date? Werken alle links nog, de buttons naar je socials? Ben je tevreden over je website? Ben je tevreden over je tekst?

 

Zet de notities in je mobiel om later op te pakken

 

Je kunt in je notities op je mobiel makkelijk aantekeningen maken van de zaken die je opvallen. En als je straks weer aan het werk bent, het oppakken om te veranderen. Want vergeet niet dat je website vaak de eerste kennismaking is die een klant heeft met jouw bedrijf en dat je die eerste indruk maar één keer kunt maken.

 

Actieve websites: beter voor je vindbaarheid én leuker voor klanten

 

Vaak gebeurt het toch dat er naar een website die eenmaal staat, weinig meer wordt omgekeken. En dat is jammer, want een actieve website heeft voorrang in Google. Het heeft dus invloed op je vindbaarheid. En het is veel leuker voor klanten om op een levendige website te komen waar een recente blog staat en actuele nieuwtjes. Het is goed om actief te zijn op Social media, maar vergeet vooral je website niet. Want jouw website, dat is jouw terrein. Daar ben jij de baas en kun je de uitstraling creëren die bij jouw past. Op Social media ben je afhankelijk van hun regels en mogelijkheden. Laat daarom je website niet verwateren. Een professionele website hoort bij elke professionele ondernemer.

 

Ben je weer thuis en aan het werk, kijk dan eens naar die notities die je hebt gemaakt. Wil je je teksten veranderen? Dan help ik je natuurlijk graag! Had je nog geen website en wil je deze graag mét ijzersterke tekst? Dan help ik je ook graag! Je hoeft alleen maar op de knop hieronder te drukken en me een mailtje te sturen. De rest gaat vanzelf!

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

 

 

 

 

💻 Irene Tromp

📩 Irene@copywritecat.nl

📍 Breda

Ⓑ KvK 70969086

Ⓒ Alle rechten voorbehouden / All rights reserved

 

Copywriter Breda. Tekstschrijver Breda. Copywriter Ginneken. Copywriter Utrecht. Copywriter Den Haag. Tekstschrijver websites. Copywriter websites. Webteksten laten schrijven. Blogs laten schrijven. Nieuwsbrieven laten schrijven. Teksten laten redigeren. Copywriter inhuren. Teksten laten schrijven. Webteksten laten schrijven. Copywriter zoeken. Copywriter inhuren. Brandstory laten schrijven. Brandstory. Beautybranche copywriter. Beauty copywriter. Copywriter schoonheidssalon. Cosmetica copywriter. Beauty tekstschrijver.