Copywritecat Podcast

Ik wil mezelf niet helemaal gek maken door op alle socials aanwezig te moeten zijn en ik ben ook niet het type die goed is en het geduld heeft voor video's en reels maken. Maar het was wel een logische stap om een Podcast te beginnen. Ik heb al vaker voor bedrijven teksten ingesproken, voor bijvoorbeeld telefooncentrales en daarnaast heb ik ook voice overs gedaan. Ik had het eerst nog als dienst aanwezig op deze site maar ik wilde toch liever alleen schrijven. Ik heb zelfs nog een professionele microfoon die stof ligt te vangen net als mijn professionele camera omdat ik graag snel werk en daarom alles met mijn iPhone doe. 

 

De eerste twee afleveren nu op Spotify 

 

De Podcast was een kwestie van gewoon beginnen en zo staan er nu twee afleveringen op Spotify. Ik hou het kort en simpel, geen ellenlange verhalen maar gewoon alles wat je moet weten over copywriting hoe je klanten wint met tekst. Dus als je het leuk vindt om Podcasts te luisteren, zoek Copywritecat dan op Spotify.

 

De eerste aflevering neem ik je mee in de tien belangrijkste tips om krachtige tekst neer te zetten en in aflevering twee hoor je het verschil tussen een copywriter en een tekstschrijver. Want ook daar bestaat nog wel eens verwarring over. De foto vind ik hilarisch toepasselijk, die maakte ik op koningsdag toen mijn dochter ging zingen en ik onderweg de microfoon vasthield en een kat tegenkwam met spreekambities. 

 

Copywriting is het leukste wat er is 

 

Naast de Podcast deel ik ook schrijftips in mijn blogs en op Instagram. Schrijven blijft mijn nummer één. Met een groot rood hart voor copywriting. Niets zo leuk als klanten binnenhalen met je toetsenbord!

 

 

 

 

💻 Irene Tromp

📩 Irene@copywritecat.nl

📍 Breda

Ⓑ KvK 70969086

Ⓒ Alle rechten voorbehouden / All rights reserved

 

Copywriter Breda. Tekstschrijver Breda. Copywriter Ginneken. Copywriter Utrecht. Copywriter Den Haag. Tekstschrijver websites. Copywriter websites. Webteksten laten schrijven. Blogs laten schrijven. Nieuwsbrieven laten schrijven. Teksten laten redigeren. Copywriter inhuren. Teksten laten schrijven. Webteksten laten schrijven. Copywriter zoeken. Copywriter inhuren. Brandstory laten schrijven. Brandstory. Beautybranche copywriter. Beauty copywriter. Copywriter schoonheidssalon. Cosmetica copywriter. Beauty tekstschrijver.