De macht van het woord kracht

Er zijn woorden die je tekst meteen meer kracht geven. Kracht is zo'n woord. Er is niets krachtiger dan het woord kracht. Je komt het vaker tegen dan je denkt, in reclames en boektitels bijvoorbeeld. En ondanks dat het veel gebruikt wordt, verliest het zijn kracht niet. Dát is dus de kracht van het woord kracht. Het komt binnen, blijft hangen en heeft een enorme overtuigingskracht (daar is ie weer). Het woord kracht is daarom onmisbaar in teksten die moeten overtuigen.

 

Het woord kracht brengt resultaat 

 

Mensen zijn dol op het woord kracht. Het speelt in op de belevingswereld. Ze willen zich ermee identificeren, sterk zijn, ze ontlenen kracht aan het woord kracht. Dit wordt een hele rare blog zo met het woord kracht tientallen keren maar als de boodschap maar duidelijk is. Met woorden zoals kracht boek je resultaat.  

 

Krachtige woorden overtuigen 

 

Het zijn woorden die een klant overtuigen dat ze bij jou moeten zijn. Het zijn woorden die jou positioneren als professioneel ondernemer en het zijn woorden die de klant een goed gevoel geven (of niet). Krachtige woorden zijn daarom cruciaal voor het succes van je bedrijf. Het woord kracht is daar één van, maar er zijn er natuurlijk meer. De kunst is om de woorden in de juiste context te plaatsen, zodat het ook daadwerkelijk kracht heeft. Als je lukraak het woord kracht neer gaat zetten sla je de plank weer mis. 'Krachtige oliebollen' bijvoorbeeld zal niet het gewenste effect hebben :). Als copywriter weet ik exact welke woorden je moet gebruiken en waar je ze moet plaatsen dus ik kan je er altijd bij helpen. 

 

Succesvolle teksten zijn kort en krachtig 

 

Een succesvolle tekst hoeft nooit lang te zijn. Hou het kort en krachtig. Niemand wil door lappen tekst scrollen. Mensen hebben een korte aandachtsboog en scannen tekst op wat zij belangrijk vinden. Val daarom rustig met de deur in huis. Vertel in de eerste alinea kort en krachtig waar jouw kracht ligt en welk resultaat jij de klant biedt. Dat is de key naar succesvol verkopen met je teksten.

 

Weet je niet waar je moet beginnen? Ik help je graag, stuur me een berichtje.