Ben ik wel aardig?

Of ik aardig ben? Het kan soms lijken van niet. Ben ik eerlijk? Ja, altijd.

 

Vaak willen ondernemers mijn mening over hun zelfgeschreven teksten. Zo ook laatst, toen iemand een blog had geschreven. Het was geen goede blog. Het was geen blog, het was meer een informatieve handleiding en las als de handleiding van een deurkruk. Er zat geen enkele prikkel in waardoor ik verder wilde lezen, het had geen kop of staart, geen pakkende kopjes en de tekst droop traag en saai als kaarsvet van mijn scherm af. Ik ga dan niet zeggen dat het een leuke blog is waar de puntjes op de i moeten worden gezet🤥. Ik zeg wat ik vind, waarom klanten dat niet gaan lezen maar ook wat je kunt doen zodat ze het wél gaan lezen. Dat kan soms onaardig overkomen, heb je zo je best gedaan en maak ik er gehakt van. Maar je hebt er het meeste aan als ik eerlijk ben.

 

Mijn eerlijkheid brengt jou verder 

 

Je wilt tenslotte resultaat boeken met je blog. Klanten trekken, omzet genereren. Dat gaat niet lukken als ik je ego ga strelen in plaats van de waarheid te zeggen hoe jij wél resultaat boekt. Daarom lijk ik dan misschien niet aardig, maar mijn doel is jou verder te helpen dan waar je nu staat. 

 

Ik wil kwalitatief sterkte teksten neerzetten die resultaat boeken

 

Het is ook wel eens omgekeerd geweest. Dat mij gevraagd werd een tekst beter te maken. En ik de tekst gewoon ontzettend goed vond en niets zag om te verbeteren. Dan zeg ik dat ook. Ik heb daarmee een goedbetaalde opdracht weggegooid maar als het goed is, is het goed. Ik ga niet sleutelen om het sleutelen. Ik wil kwalitatief sterkte teksten neerzetten die resultaat boeken. Daar gaat het om. 

 

So be aware, als je mijn mening vraagt krijg je die. Ongezouten en niet voor de poes, zodat jij gaat groeien en bloeien met je bedrijf! Ik ben trouwens wel aardig, dat zie je wel aan de reviews :).

 

 

 

 

💻 Irene Tromp

📩 Irene@copywritecat.nl

📍 Breda

Ⓑ KvK 70969086

Ⓒ Alle rechten voorbehouden / All rights reserved

 

Copywriter Breda. Tekstschrijver Breda. Copywriter Ginneken. Copywriter Utrecht. Copywriter Den Haag. Tekstschrijver websites. Copywriter websites. Webteksten laten schrijven. Blogs laten schrijven. Nieuwsbrieven laten schrijven. Teksten laten redigeren. Copywriter inhuren. Teksten laten schrijven. Webteksten laten schrijven. Copywriter zoeken. Copywriter inhuren. Brandstory laten schrijven. Brandstory. Beautybranche copywriter. Beauty copywriter. Copywriter schoonheidssalon. Cosmetica copywriter. Beauty tekstschrijver.