Over Copywritecat

Ons doel

Copywritecat heeft als doel jouw bedrijf te laten groeien met krachtige tekst, prachtige foto's en een stijlvol webdesign. We stemmen alles perfect op elkaar af voor een mooi geheel én het beste resultaat; jouw doelgroep aantrekken en overtuigen met jouw unieke ondernemersverhaal. 

Waar we voor staan

We hechten veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid.  Dat zie je ook terug in onze reviews. Tevreden klanten maken ons blij. We zijn best perfectionistisch, maar dat geeft niet. We willen echt het mooiste en beste resultaat neerzetten. We denken graag in alles met je mee. 

Copywritecat's Story

Ik schrijf al sinds ik het alfabet ken. Van jongs af aan schreef ik boekjes en verhalen. Daarnaast zat ik als kind graag met mijn eigen winkeltje buiten. Het commerciële en het schrijven zat er dan ook al vroeg in en als je die twee combineert word je vanzelf copywriter. 

De kracht van woorden

 

Ik hou echt van taal en de kracht van woorden.  De impact van woorden op mensen is enorm, daarom is tekst ook zo belangrijk. Het kiezen voor een bedrijf is pure emotie en met de juiste woorden raak je net die snaar die het verschil maakt. Dat is zo leuk aan copywriting. Na jaren als sales en marketing manager te hebben gewerkt heb ik in 2017 de switch gemaakt naar freelance copywriter en ben ik Copywritecat gestart. Schrijven is waar mijn hart ligt. Ik schreef eerst voor alle branches, maar door mijn grote liefde voor alles wat met Beauty & Lifestyle te maken heeft kwam dit meteen het meeste op mijn pad. Ik heb me hierin dan ook gespecialiseerd. Ik durf te zeggen dat er geen enkele schoonheidsbehandeling, huidtherapie of cosmeticaproduct is dat ik niet ken. Ook de laatste TikTok trends qua skincare & make-up, ik ken ze. Daarbij heb ik jarenlang naast mijn werk een nagelsalon gehad en heb ik een column bij Nailed It Magazine, dus ook in die wereld ben ik thuis. 

Samenwerking met andere experts

 

Mijn doel is ervoor zorgen dat klanten voor jou kiezen omdat de tekst ze echt raakt, ze het jou gunnen en jou als de expert zien. Elke ondernemer heeft een uniek verhaal dat het waard is om mooi en sterk verwoord te worden. Waar ik vaak tegenaan liep is dat mijn teksten het beste tot hun recht komen in het perfecte lettertype en een mooi webdesign in combinatie met top foto's. En daar had ik niet altijd invloed op. Het is jammer als teksten goed zijn en ze wegvallen in een rommelige website, dat doet afbreuk aan het totaalplaatje. Bij levering van teksten gaf ik al snel advies over de verdeling van tekst op de website, de kleuren, het lettertype, logo...eigenlijk alles wat met branding te maken heeft. Ik wilde een strak geheel neerzetten. Daarom ben ik een samenwerking aangegaan met andere vakspecialisten in de Beautybranche. Nu kunnen we eindelijk een complete branding neerzetten die je van A tot Z sterk positioneert. 

 

Waarom de naam Copywritecat?

 

Ik heb iets met katachtigen, ik hou van het karakter van katten. Ik heb er natuurlijk ook twee (Maine Coons). Ze zijn eigenzinnig, eigenwijs, slim en snel met scherpe nagels. Daarbij zijn het krachtige dieren. Al deze eigenschappen pas ik ook graag toe in mijn teksten en ondernemerschap.. Dus de naam was een no brainer.

 

Irene Tromp | Owner Copywritecat

Ook een ijzersterke branding?