Diensten

Copywriting & Easy Webdesign

Irene Tromp

Copywriting

Tekst speelt een hoofdrol in het positioneren van je bedrijf. Als je lezers een goed gevoel geeft met een sterk ondernemersverhaal én een overtuigende boodschap, worden ze graag jouw klant. Ik schrijf jouw verhaal in sterke taal. Met een hoge dosis inlevingsvermogen kruip ik in jouw huid en schrijf ik teksten zoals jij die in je hoofd hebt, maar niet op papier krijgt. Ik schrijf teksten die klanten voor jou laten kiezen. 

 

Easy Webdesign

Wil je niet afhankelijk zijn van iemand anders voor een wijziging op je website? Wil je ook niet constant je website moeten updaten? Wil je gewoon een mooie website die supermakkelijk zelf te beheren is en geen onderhoud nodig heeft? Met hosting en domein onder één dak en dat alle techniek en SEO voo je geregeld wordt? Dan help ik je ook graag!

Webteksten

v.a. € 500

Op je website willen bezoekers in één oogopslag zien wie jij bent, wat je doet en waar je voor staat. Ze moeten direct het gevoel krijgen dat ze niet verder hoeven te zoeken. Ik schrijf teksten die jou als expert op de kaart zetten, je onderscheiden van je concurrent en je sterk positioneren in de juiste tone of voice voor jouw doelgroep. 

Over ons pagina

€ 125

Een sterke 'Over ons' pagina is een must op elke website om vertrouwen op te bouwen bij potentiële klanten. Jouw ondernemersverhaal geeft een persoonlijke touch en schept een band. Mensen willen altijd weten met wie ze zaken doen en een goede 'Over ons' pagina maakt het verschil tussen boeken en wegklikken.

Nieuwsbrieven

v.a. € 80

Mensen worden overladen met nieuwsbrieven, daarom is het de kunst om eruit te springen en ervoor te zorgen dat jouw nieuwsbrief wél gelezen wordt. Ik ben gespecialiseerd in het schrijven van nieuwsbrieven gericht op conversie, zodat ze niet alleen worden geopend en gelezen, maar ook aanzetten tot actie. 

Blogpakket

Vanaf 10 blogs

Zakelijk bloggen is belangrijk voor je zichtbaarheid, klantenbinding, je vindbaarheid én het houdt je website actief. Bloggen zorgt voor een sterke Branding en merkidentiteit: je vergroot je autoriteit binnen je vakgebied.

Redigeren

v.a. € 80

Heb je al teksten en weet je niet of ze de juiste snaar raken? Ik weet precies aan welke eisen een tekst moet voldoen om jouw doelgroep te raken en aan te zetten tot actie. Ik finetune en herschrijf jouw tekst tot een sterk geheel met een krachtige boodschap.

Ghostwriting

Op aanvraag

Wil je een boek schrijven? Als  Ghostwriter schrijf ik een boek uit jouw naam, blijf ik anoniem en krijg jij de volledige credits. Ghostwriting kan voor boeken maar ook voor columns en blogs.

Instagrambeheer

v.a. € 350 p.m.

Wil je geen omkijken meer hebben naar je Instagram maar wel drie keer per week posten? Dan kan ik Instagram voor je beheren. Zo kun jij je focussen op waar jij goed in bent en loopt je Instagram consequent door met inhoudelijk sterke content en interactie met je volgers.

Websitescan

Gratis

Met een Websitescan wordt er naar jouw website gekeken door de ogen van jouw klant. Hoe is de eerste indruk en waarmee kun jij je sterker positioneren? Je krijgt tips & tools die direct toepasbaar zijn om je marktpositie te vergroten, met groei als resultaat.

Easy Webdesign

v.a. € 950,-

Een mooie, simpele website zonder onderhoud met hosting, domein en website op één adres en waar je makkelijk zaken in kunt wijzigen. Deze website is er een voorbeeld van. SEO-geoptimaliseerd inclusief blogpagina en opties voor bookingtools. 

Irene wist mijn verhaal in een handomdraai in een pakkende tekst neer te zetten. Ik ben onder de indruk van haar inlevingsvermogen en de snelheid waarmee ze werkt. 

Fotografie

Miranda Koevoets

Personal Branding Fotografie vertelt jouw merkverhaal in prachtige kwaliteitsbeelden. Ik zet jou in het licht en vertel het visuele verhaal van jou en jouw onderneming. Tenslotte ben jij jouw merk! Ik zorg voor een ontspannen setting zodat jij je op je gemak en zelfverzekerd voelt. Zo vangen we jouw ware essentie en persoonlijkheid het mooiste op beeld. 

Shoot 1

Personal Branding Shoot waarin jij centraal staat.

€ 799

✔ Call waarin we alle scènes en de voorbereiding doornemen (30 min)

 2 uur durende shoot

 Locatie in overleg

✔Outfit wissels

✔ 35 digitale hoge resolutie foto’s

✔ Nabewerking

✔ Licentie

✔ Shoot met professionele apparatuur van CANON, Eizo & Profoto

Shoot 2

Personal Branding Shoot van jou en salonbehandelingen.

€ 999

✔ Call waarin we alle scènes en de voorbereiding doornemen (30 min.)

✔ 4 uur durende shoot

✔ Locatie in overleg

✔ Outfit wissels

✔ 50 digitale hoge resolutie foto’s

✔ Nabewerking

✔ Licentie

✔ Shoot met professionele apparatuur van CANON, Eizo & Profoto

Shoot 3

Personal Branding Shoot van jou, je team en behandelingen.

Prijs op aanvraag

✔ Call waarin we alle scènes en de voorbereiding doornemen (30 min.)

✔ Locatie in overleg

✔ 100+ digitale hoge resolutie foto’s

✔ Outfit wissels

✔ Nabewerking

✔ Licentie

✔ Professionele apparatuur van CANON, Eizo & Profoto

'De shoot was een feest, de foto's adembenemend mooi. Miranda heeft de gave om met je te verbinden en je precies te vangen met een prachtig resultaat. '

Wordpress Webdesign

Kim Elisabeth van der Wal

Je wilt graag een mooie website die SEO-geoptimaliseerd is, gebruiksvriendelijk en met een persoonlijke touch die jouw stijl weerspiegelt. Ik maak complete websites in Wordpress op maat; van een mooi webdesign tot implementatie en van webdevelopment tot onderhoud, bij mij vind je het complete pakket. Ook als je een bestaande website wilt vernieuwen, help ik je graag. 

Wordpress website laten bouwen?

WordPress staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit. Het stelt je in staat om een unieke online aanwezigheid te creëren die perfect aansluit bij je merkidentiteit en beleving van je klanten. Met mijn technische expertise kan ik niet alleen de initiële ontwikkeling van de website verzorgen, maar ook het technisch onderhoud op me nemen. Door gebruik te maken van diverse thema's en plugins, zorg ik ervoor dat je website niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneel en gemakkelijk te beheren. Je kunt een Wordpress website exact inrichten zoals jij dat wilt. 

Met een Brandscan weet je exact hoe je ervoor staat

Wil je weten of jouw Branding wel genoeg impact heeft en of je je sterker kunt positioneren? Met een Brandscan weet je in

4 stappen hoe jouw Branding ervoor staat. Inclusief een concreet actieplan waarmee je direct aan de slag kunt. 

Checklist

Je ontvangt een Branding-checklist om zelf alle punten te checken die belangrijk zijn voor een ijzersterke Branding.

Marketingcheck

We bekijken je huidige webteksten, blogs, social media, folders en nieuwsbrieven. Wat is goed en wat kan sterker?

Huisstijlcheck

We kijken samen naar je huisstijl, logo en foto's. Spreekt dit aan bij je doelgroep of kan het beter?

Actieplan

Je ontvangt een concreet advies en actieplan met alles wat je nodig hebt om je Branding ijzersterk te maken. 

Waarom een Brandscan?

Je krijgt snel inzicht in de status van je huidige Branding zonder lange trajecten. Je ontvangt direct toepasbare tips en tools waarmee je je bedrijf ijzersterk kunt positioneren.

Tarieven zijn exclusief BTW. Op alle geleverde diensten zijn onderstaande algemene voorwaarden van toepassing. 

Algemene Voorwaarden Copywritecat 2024
PDF – 193,4 KB