Diensten

Copywriting

Irene Tromp

Tekst speelt een hoofdrol in het positioneren van je bedrijf. Als je lezers een goed gevoel geeft met een sterk ondernemersverhaal én een overtuigende boodschap, worden ze graag jouw klant. Ik schrijf jouw verhaal in sterke taal. Met een hoge dosis inlevingsvermogen kruip ik in jouw huid en zet ik teksten neer zoals jij die in je hoofd hebt, maar niet op papier krijgt. 

Webteksten

v.a. € 500

Op je website wil een bezoeker in één oogopslag zien wie jij bent, wat je doet en waar je voor staat. Je wilt ze het gevoel geven dat ze niet verder hoeven te zoeken. Ik schrijf teksten die jou als expert op de kaart zetten, je onderscheiden van je concurrent en je sterk positioneren in de juiste tone of voice voor jouw doelgroep. 

Over ons pagina

€ 125

Een sterke Over ons pagina is een must op elke website voor het opbouwen van vertrouwen bij potentiële klanten. Jouw ondernemersverhaal met de mensen achter je bedrijf geeft een persoonlijke touch aan je bedrijf en schept een band. Mensen willen weten met wie ze zaken doen, een goede Over ons pagina maakt het verschil maken tussen boeken en wegklikken.

Nieuwsbrieven

v.a. € 80

Mensen worden overladen met nieuwsbrieven; daarom is het de kunst om eruit te springen en ervoor te zorgen dat jouw nieuwsbrief wél gelezen wordt. Ik ben gespecialiseerd in het schrijven van nieuwsbrieven die gericht zijn op conversie, zodat ze niet alleen worden geopend en gelezen, maar ook aanzetten tot actie. 

Blogpakket

Vanaf 10 blogs € 980

Zakelijk bloggen is belangrijk voor je zichtbaarheid, klantenbinding en je vindbaarheid in Google. Het helpt jouw bedrijf zich sterk te positioneren in jouw eigen stijl die zo kenmerkend is voor jouw bedrijf. Een blog starten is een lange termijn strategie daarom zijn deze alleen af te nemen als pakket (vanaf 10 stuks).

Redigeren

v.a. € 80

Heb je al teksten of teksten laten schrijven door ChatGPT en weet je niet of ze de juiste snaar raken? Ik weet precies aan welke eisen een tekst moet voldoen om jouw doelgroep te raken en aan te zetten tot actie. Ik finetune en herschrijf jouw tekst tot een sterk geheel met een krachtige boodschap.

Ghostwriting

Op aanvraag

Wil je een boek schrijven? Met Ghostwriting schrijf ik een boek uit jouw naam. Het boek wordt onder jouw naam gepubliceerd en jij krijgt de volledige credits. Ik blijf anoniem. Ghostwriting kan voor boeken maar ook voor columns en blogs.

Instagrambeheer

v.a. € 350 p.m.

Wil je geen omkijken meer hebben naar je Instagram maar wel drie keer per week posten? Dan kan ik Instagram voor je beheren. Zo kun jij je focussen op waar jij goed in bent en loopt je Instagram consequent door met inhoudelijk sterke content en interactie met je volgers.

Websitescan

Gratis

Met een Websitescan wordt er naar jouw website gekeken door de ogen van jouw ideale klant. Hoe is de eerste indruk en waarmee kun jüj je sterker positioneren? Je krijgt tips & tools aangereikt die direct toepasbaar zijn om je marktpositie te vergroten, met groei als resultaat.

Advies Call

Gratis

Wil je graag dat ik even meekijk naar je teksten? We kunnen altijd vrijblijvend bellen zodat je al je vragen over teksten kunt afvuren. Ik help je graag. 

Irene wist mijn verhaal in een handomdraai in een pakkende tekst neer te zetten. Ik ben onder de indruk van haar inlevingsvermogen en de snelheid waarmee ze werkt. 


Fotografie

Miranda Koevoets

Personal Branding Fotografie vertelt jouw merkverhaal in prachtige kwaliteitsbeelden. Ik zet jou in het licht en vertel het visuele verhaal van jou en jouw onderneming. Tenslotte ben jij jouw merk! Ik zorg voor een ontspannen setting zodat jij je op je gemak en zelfverzekerd voelt. Zo vangen we jouw ware essentie en persoonlijkheid het mooiste op beeld. 

Shoot 1

Een Personal Branding Shoot waarin jij als persoon volledig centraal staat.

€ 799

✔ Call waarin we alle scènes en de voorbereiding doornemen (30 min)

 2 uur durende shoot

 Locatie in overleg

 Outfit wissels

✔ 35 digitale hoge resolutie foto’s

✔ Nabewerking

✔ Licentie

✔ Shoot met professionele apparatuur van CANON, Eizo & Profoto

Shoot 2

Een Personal Branding Shoot van jou én jouw salonbehandelingen.

€ 999

✔ Call waarin we all scènes en de voorbereiding doornemen (30 min.)

✔ 4 uur durende shoot

✔ Locatie in overleg

✔ Outfit wissels

✔ 50 digitale hoge resolutie foto’s

✔ Nabewerking

✔ Licentie

✔ Shoot met professionele apparatuur van CANON, Eizo & Profoto

Shoot 3

Een Personal Branding Shoot van jou, jouw team en je behandelingen.

Prijs op aanvraag

✔ Call waarin we alle scènes en de voorbereiding doornemen

✔ Locatie in overleg

✔ 100+ digitale hoge resolutie foto’s

✔ Outfit wissels

✔ Nabewerking

✔ Licentie

✔ Professionele apparatuur van CANON, Eizo & Profoto

De shoot was een feest, de foto's adembenemend mooi. Miranda heeft de gave om met je te verbinden en je precies te vangen met een prachtig resultaat. 

Webdesign

Je wilt graag een mooie website die SEO-geoptimaliseerd is maar ook gebruiksvriendelijk is, zodat je niet voor elke wijziging iemand ander hoeft in te schakelen. Wij bouwen websites, zoals deze, die niet alleen mooi en overzichtelijk zijn, maar ook heel makkelijk zelf te beheren.

Website Pakketten


Tarieven zijn exclusief BTW.  

Op alle geleverde diensten zijn onderstaande algemene voorwaarden van toepassing. 

Algemene Voorwaarden Copywritecat 2024
PDF – 193,4 KB