Online Blog & Business Branding trainingen


Regelmatig bloggen is goed voor je vindbaarheid in Google én voor je klantenbinding. Het is alleen niet voor iedereen even makkelijk om een goede blog te schrijven. Voor deze ondernemers is de online training How To Blog Like a Pro ideaal. Hiermee krijg je in één dag alles aangereikt wat je nodig hebt om zelf sterke blogs te schrijven. Wil je zeker zijn dat je je bedrijf van A tot Z sterk positioneert? Dan is de online training Business Branding Hacks iets voor jou. De blogtraining is hier onderdeel van. Hieronder vind je de exacte inhoud van beide trainingen. 

How To Blog Like a Pro is een korte online training waarin je zelf professionele, zakelijke blogs leert schrijven. Met de checklist, een blog template en een blog voorbeeld met toelichting kun jij in no time zelf krachtige blogs schrijven. De training zit bomvol voorbeelden, handige tips en ik neem je stapsgewijs mee in het proces van een blog schrijven. Ook ga je in deze training zelf een blog schrijven. Je kunt direct starten en de training volgen waar en wanneer jij wilt. 

 

Wat levert het op?

Krachtige, professionele zakelijke blogs die je meer klanten en omzet brengen.

 

Voor wie?

 Ondernemers die zakelijk willen bloggen.

 

Wat kun je verwachten?

  • Volledige online training, te volgen waar en wanneer jij wilt
  • Blog Template
  • Onderwerpen om over te bloggen
  • Pakkende titels en zinnen
  • Checklist voor sterke blogs 
  • Blog voorbeeld waarin ik je meeneem in het proces van A tot Z
  • Blog opdracht
  • Persoonlijke feedback met tips op jouw blog

+ Websitescan met tips en tricks om deze nog krachtiger en overtuigender te maken.

 

De training is direct inzetbaar en je krijgt hulp waar nodig. Heb je vragen? Dan stuur je gewoon een berichtje. 

 

Aftrekbaar van de belasting

 Omdat het een zakelijke training betreft die jouw kennis gaat verbreden is de investering in deze cursus aftrekbaar als bedrijfskosten en kun je daarnaast ook de BTW aftrekken.

Business Branding Hacks is een online training waarmee je je bedrijf op alle punten ijzersterk op de kaart zet. Ideaal voor ondernemers die het maximale uit hun branding willen halen. Je doorloopt 7 modules met opdrachten waarin je in no nonsense stijl alles aangereikt krijgt voor een ijzersterke branding. 

 

Wat levert het op?

Meer klanten, meer volgers, meer naamsbekendheid en meer omzet.

 

Voor wie?

Ondernemers en ZZP'ers.

 

Wat kun je verwachten?

Een volledige online training toegespitst op een sterke Business Branding. Je kunt de training volgen in je eigen tijd, waar en wanneer je wilt, ook op je mobiel. Daarnaast krijg je een telefonische 1 op 1 sessie waarbij je al je brandende vragen over jouw branding kunt stellen. 

 

Module 1: Tools voor een onweerstaanbare website

Module 2: Social media en sales hacks

Module 3: Krachtige teksten en blogs schrijven

Module 4: Branding hacks

Module 5: Dé must have branding tool

Module 6: Collabs en netwerken

Module 7: Mindset en Time-Saving hacks

 

+ Een 1 op 1 sessie waarin je al je vragen kunt stellen

+ Een websitescan

 

Direct inzetbaar

De training heeft verschillende opdrachten en je krijgt hulp waar nodig. Alle tips, tools en opdrachten zijn direct inzetbaar voor je bedrijf. Heb je tussendoor vragen? Je kunt ze gewoon online stellen. 

 

Aftrekbaar van de belasting

 Omdat het een zakelijke training betreft die jouw kennis gaat verbreden is de investering in deze cursus aftrekbaar als bedrijfskosten en kun je daarnaast ook de BTW aftrekken.