Tarieven per 1 januari 2022:

  

✓ Teksten voor een nieuwe website (5 pagina's): vanaf € 350,-

  • Home
  • Diensten
  • Over mij/Over ons
  • Contact

 Over mij/Over ons pagina:  € 100,- 

 

Een sterke pagina die het gezicht achter je bedrijf laat zien, de gunfactor creëert en ervoor zorgt dat de klant voor jou kiest.

 

✓ Redigeren van bestaande teksten: € 35 per 30 min.

 

Ik check bestaande teksten op: spelfouten, interpunctie, zinsbouw, alinea's, pakkende kopjes en professionaliteit. Ik herschrijf ze naar goed lopende teksten die graag gelezen worden. De prijs is afhankelijk van de lengte van je tekst. Je krijgt vooraf een vaste prijs. 

 

 Columns/Zakelijke blogs : € 75 per blog van +/- 500 woorden

 

Zakelijke blogs worden steeds belangrijker voor ondernemers, ook voor je vindbaarheid in Google. Niet iedere ondernemer kan de tijd en inspiratie vinden om regelmatigs blogs te schrijven. Ik schrijf deze voor je, in jouw stijl.

 

✓ Nieuwsbrieven: € 70 per uur 

 

Nieuwsbrieven die overtuigen en aanzetten tot actie. Prijs is afhankelijk van de lengte van de nieuwsbrief en wordt berekend aan de hand van mijn uurtarief van € 70 per uur. 

 

✓ Teksten voor social media: v.a. € 20 per post

 

Geen zin of inspiratie voor weer een wervende sprankelende tekst op Facebook of Instagram? Ik schrijf hem voor je. In- of exclusief setjes hashtags. 

 

✓ Website + Tekst (5 pagina's) in Jimdo Pro: € 980

 

Wil je graag twee vliegen in één klap, een mooie responsive website én tekst? Dat kan. Ik bouw websites in Jimdo Pro in combinatie met tekst voor een vaste prijs. Levertijd: één week tot twee weken. 

 

 

✓ Websitescan: € 0,00

 

Wil je graag weten of je teksten beter kunnen en hoe je meer omzet kunt genereren met tekst? Met een websitescan krijg je een uitgebreide analyse van de teksten op je website. Inclusief tips hoe je jouw teksten krachtiger maakt.

 

Alle tarieven zijn exclusief BTW.  


Op alle geleverde diensten zijn onderstaande algemene voorwaarden van toepassing. 

Download
Algemene Voorwaarden Copywritecat 2022.p
Adobe Acrobat document 196.4 KB