Diensten & tarieven


Tekst voor nieuwe websites

Na een telefonische intake en intakeformulier ga ik voor je aan de slag. Een gemiddelde website heeft vijf pagina's (home, diensten, tarieven, over ons, contact). De teksten heb je gemiddeld binnen een week in je e-mail. Hierna bespreken we de puntjes op de i en volgt de definitieve versie. Je teksten zijn klaar om op je website te plaatsen!

Zakelijke blogs

Zakelijk bloggen is belangrijk voor je zichtbaarheid, klantenbinding en je vindbaarheid in Google. Niet iedere ondernemer heeft de tijd en inspiratie om regelmatig blogs te schrijven. Ik schrijf deze voor je, in jouw stijl. De prijs is afhankelijk van de lengte en het aantal blogs. Dit wordt allemaal duidelijk in een telefoongesprek.

Instagram beheer

Wil je helemaal geen omkijken hebben naar je Instagram maar wel drie keer per week posten? Dan kan ik jouw Instagram voor je beheren. Ik post vanuit jouw account drie keer per week, inclusief hashtags voor jouw doelgroep en daarnaast zorg ik voor leuke stories bij elke post. Zo kun jij je focussen op waar jij goed in bent en loopt je Instagram consequent door met inhoudelijk sterke posts. 

Over ons / Over mij pagina

Een 'Over ons' of 'Over mij' pagina laat het gezicht achter een bedrijf laat zien, creëert de gunfactor en zorgt ervoor dat de klant voor jou kiest; een absolute must op elke website. Het is één van de meest bezochte pagina's op websites en ook de pagina waar vaak de beslissing wordt genomen om met een bedrijf in zee te gaan. Ik schrijf ze voor je.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven die overtuigen en aanzetten tot actie schudt niet iedereen zo uit zijn mouw. Mensen worden overladen met nieuwsbrieven dus het is de kunst om eruit te springen en ervoor te zorgen dat jouw nieuwsbrief wél gelezen wordt. Met minimale input creëer ik nieuwsbrieven die wél gelezen worden en aanzetten tot actie.

Website + tekst + foto's

Wil je in één keer klaar zijn? Dan bouw ik een SEO geoptimaliseerde responsive website voor je met pakkende tekst én professionele foto's. Ik werk samen met een professionele fotograaf, zo kan ik je alles in één keer uit handen nemen en ben je meteen klaar. De website plus tekst heeft een vast aantal pagina's (5) en een vaste prijs. De foto's zijn exclusief. 

Teksten laten redigeren

Heb je zelf teksten geschreven maar twijfel je of ze wel goed genoeg zijn? Ik herschrijf bestaande teksten naar een krachtig, overtuigend en lekker leesbaar geheel. Ook check ik ze natuurlijk op: spelfouten, interpunctie, zinsbouw, alinea's, pakkende kopjes en professionaliteit. Ik zorg ervoor dat je sterke tekst krijgt die graag gelezen wordt.

Instagram & LinkedIn

Consequent aanwezig zijn op social media is dé manier om zichtbaar te blijven. Maar je hebt niet altijd tijd of inspiratie voor weer een sprankelende tekst op Instagram of LinkedIn. Geen zorgen, ik schrijf pakkende posts voor je, in- of exclusief hashtags. Het enige wat jij hoeft te doen is te knippen en plakken en je bent klaar.

Gratis Websitescan

Wil je graag weten of je teksten beter kunnen en hoe? Met een websitescan bezoek ik jouw site door de ogen van je klant: ik geef je de positieve punten, de aandachtspunten en tips en tricks die je direct kunt toepassen. Laat je website achter in een e-mail en het is geregeld!


Tarieven zijn exclusief BTW.  

Op alle geleverde diensten zijn onderstaande algemene voorwaarden van toepassing. 


Download
Algemene Voorwaarden Copywritecat2023.pd
Adobe Acrobat document 196.4 KB