Diensten & tarieven


Teksten voor nieuwe websites

Na een telefonisch intakegesprek en intakeformulier ga ik voor je aan de slag. Een gemiddelde website heeft vijf pagina's (home, diensten, tarieven, over ons, contact) en de teksten hiervoor heb je binnen een week in je e-mail. Hierna bespreken we de puntjes op de i en volgt de definitieve versie in je mail en zijn je teksten klaar om op je website te plaatsen!

Zakelijke blogs

Zakelijke blogs worden steeds belangrijker voor ondernemers, ook voor je vindbaarheid in Google. Niet iedere ondernemer kan de tijd en inspiratie vinden om regelmatigs blogs te schrijven. Ik schrijf deze voor je, in jouw stijl. De prijs is afhankelijk van de lengte en het aantal blogs. Dit wordt allemaal duidelijk in een telefoongesprek.

Instagram beheer

Wil je helemaal geen omkijken hebben naar je Instagram maar wel drie keer per week posten? Dan kan ik Instagram voor je beheren. Ik post vanuit jouw account drie keer per week inclusief de hashtags voor jouw doelgroep en zorg daarnaast voor leuke stories bij elke post. Zo kun jij je focussen op waar jij goed in bent en loopt je Instagram consequent door. 

Over ons - Over mij pagina

Een 'Over ons' of 'Over mij' pagina die het gezicht achter je bedrijf laat zien, de gunfactor creëert en ervoor zorgt dat de klant voor jou kiest is een absolute must op elke website. Het is één van de meest bezochte pagina's op websites en ook de pagina waar vaak de beslissing wordt genomen om met een bedrijf in zee te gaan. Ik schrijf ze voor je.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven die overtuigen en aanzetten tot actie schudt niet iedereen zo uit zijn mouw. Mensen worden overladen met nieuwsbrieven dus het is de kunst om eruit te springen en te zorgen dat jouw nieuwsbrief wel gelezen wordt. Met minimale input creëer ik nieuwsbrieven die wél gelezen worden.

 

Website + tekst + foto's

Wil je in één keer klaar zijn? Dan bouw ik een SEO geoptimaliseerde responsive website voor je met pakkende tekst én professionele foto's. Ik werk samen met een professionele fotograaf, zo kan ik je alles in één keer uit handen nemen en ben je meteen klaar. De website plus tekst heeft een vast aantal pagina's (5) en een vaste prijs. De foto's zijn exclusief. 

Teksten redigeren

Heb je zelf teksten geschreven maar twijfel je of ze wel goed genoeg zijn om klanten over de streep te trekken? Ik herschrijf bestaande teksten, maak ze sterk en overtuigend en check ze natuurlijk op spelfouten, interpunctie, zinsbouw, alinea's, pakkende kopjes en professionaliteit. Ik zorg voor een goedlopende, krachtige tekst die graag gelezen wordt.

Posts voor Instagram & LinkedIn

Consequent aanwezig zijn op social media is dé manier om zichtbaar te blijven. Maar je hebt niet altijd tijd of inspiratie voor weer een sprankelende tekst op Instagram of LinkedIn. Geen zorgen, ik schrijf pakkende posts voor je, in- of exclusief hashtags. Het enige wat jij hoeft te doen is te knippen en plakken en je bent klaar.

Gratis Websitescan

Wil je graag weten of je teksten beter kunnen en hoe je er meer omzet mee genereert? Met een websitescan bezoek ik jouw site door de ogen van je klant: ik geef je de positieve punten, de aandachtspunten en tips en tricks die je direct toe kunt passen om je omzet te verhogen en meer klanten te trekken. Laat je website achter in een e-mail en het is geregeld!


Tarieven zijn exclusief BTW.  

Op alle geleverde diensten zijn onderstaande algemene voorwaarden van toepassing. 


Download
Algemene Voorwaarden Copywritecat2023.pd
Adobe Acrobat document 196.4 KB