Hoe maak je je aanbieding onweerstaanbaar?

De feestdagen komen eraan! Dat is dé tijd om mooie aanbiedingen te maken. Met name in de beautybranche is het voor de feestdagen enorm druk en worden er leuke pakketten samengesteld. Maar hoe maak je jouw aanbieding onweerstaanbaar? Je wilt natuurlijk dat ze vol enthousiasme je salon uitvliegen. 

 

Mensen willen niets mislopen, creëer daarom schaarste

 

Daar is een bekende psychologische truc voor. Mensen willen namelijk nooit iets mislopen. Door iets beperkt beschikbaar te maken wordt het in de ogen van mensen meer waard én dus meer gewild. De kunst is dan ook om in je aanbieding schaarste te creëren. Zo trek je klanten over de streep en zet je ze direct aan tot actie. Hoe doe je dat? Door onderstaande in je teksten te verwerken:

 

🐆Exclusief voor klanten

🐆Alleen deze maand

🐆Beperkte voorraad

🐆Limited edition

🐆Alleen vandaag nog

🐆Wachtlijst

🐆Nog twee plaatsen over

🐆De inschrijving sluit...

🐆Tijdelijk aanbod 

🐆Nog 3 beschikbaar

🐆Op = op

🐆Early bird sluit op....

 

Geen overkill in kortingen, aanbiedingen of schaarste

 

De kunst is wel om de nuance te vinden want als je het constant doet worden mensen er immuun voor. Er zijn bedrijven die altijd korting geven of altijd nog maar 3 plaatsen over hebben en dat went. Dus haal de prikkel er niet uit door overkill (zoals bij booking.com dat er altijd nog maar 3 kamers over zijn🙄). Dan verliest het zijn kracht. 

 

Ik help je hier natuurlijk graag bij. Stuur me een berichtje als je hulp nodig hebt.

 

Alvast hele fijne feestdagen gewenst✨!

 

 

 

 

 

💻 Irene Tromp

📩 Irene@copywritecat.nl

📍 Breda

Ⓑ KvK 70969086

Ⓒ Alle rechten voorbehouden / All rights reserved

 

Copywriter Breda. Tekstschrijver Breda. Copywriter Ginneken. Copywriter Utrecht. Copywriter Den Haag. Tekstschrijver websites. Copywriter websites. Webteksten laten schrijven. Blogs laten schrijven. Nieuwsbrieven laten schrijven. Teksten laten redigeren. Copywriter inhuren. Teksten laten schrijven. Webteksten laten schrijven. Copywriter zoeken. Copywriter inhuren. Brandstory laten schrijven. Brandstory. Beautybranche copywriter. Beauty copywriter. Copywriter schoonheidssalon. Cosmetica copywriter. Beauty tekstschrijver.