How To Blog Like a Pro

Ik had nog maar net de training Business Branding Hacks gelanceerd of ik kreeg de vraag van een klant of ik ook een aparte blogtraining kon maken. Nu is een volledige blogtraining onderdeel van Business Branding Hacks maar dit was prima los te koppelen. Dus als aparte training is nu los te volgen: How To Blog Like a Pro.

 

De voordelen van zakelijk bloggen 

 

Zakelijk bloggen wordt steeds belangrijker en het aantal ondernemers dat structureel een sterke blog wil neerzetten groeit. Maar niet iedereen kan een sterke blog schrijven. Het is dan makkelijker om niet te gaan bloggen, maar je loopt dan toch behoorlijk wat voordelen mis. 

  • De voordelen van zakelijk bloggen op een rijtje:
  • Je vergroot jouw rol als expert door je kennis te delen
  • Je bouwt een vast publiek op
  • Je houdt je website actief en bent daardoor beter vindbaar
  • Het zorgt voor meer interactie met je klanten
  • Je vergroot het verkeer tussen website en je social media kanalen
  • Bloggen brengt je op lange termijn meer klanten en omzet

Blogs zijn multifunctioneel

 

Je kunt je blogs op meerdere fronten inzetten, op je website, maar ook op je social media waarin je de klant triggert om verder te lezen op je website. Een blog kun je ook weer transformeren naar nieuwsbrief, blogs zijn echt multifunctioneel.

 

Maar dan kom je bij het punt dat niet iedereen even een blog uit zijn mouw schudt. Sommige ondernemers staren uren naar een knipperende cursor en hebben geen idee waar ze over moeten bloggen en hoe ze een sterke structuur opbouwen. Voor deze mensen is How To Blog Like a Pro ideaal. 

 

Regelmatig bloggen zorgt voor klantenbinding 

 

Het is namelijk wel van belang dat als je eenmaal begint met bloggen, je het ook met regelmaat doet. Want zonder  regelmaat bouw je geen vast publiek op. Het is niet zo dat als je twee blogs online zet, de klanten binnenstromen. Het is een lange termijn strategie die zorgvuldig en sterk moet worden opgebouwd. Dan krijg je je investering dubbel en dwars terug. 

 

Leer in één dag bloggen 

 

How To Blog Like a Pro is een volledige online training die je kunt volgen waar en wanneer je wilt. Het geef je alles wat je nodig hebt om sterk en professioneel te kunnen bloggen, no nonsense en to the point. De training kost € 49,- die je  van de belasting kunt aftrekken omdat het bijdraagt aan je ondernemerschap.

 

Als je eenmaal een vaste structuur hebt wordt het bloggen makkelijker en daarmee leuker. Heb je echt geen idee hoe je moet schrijven en staar je uren naar een knipperende cursor? Dan ben ik er nog altijd om de blogs voor je te schrijven. Aan de hand van minimale input schud ik namelijk wel een blog uit mijn mouw. Daarom is het ook mijn vak. Zo kun jij je focussen op waar jij goed in bent 

 

Wil je meer weten over de training klik dan op de link hieronder, daar vind je het volledige overzicht. En heb je nog vragen, stuur me gerust een berichtje!

 

 

 

 

💻 Irene Tromp

📩 Irene@copywritecat.nl

📍 Breda

Ⓑ KvK 70969086

Ⓒ Alle rechten voorbehouden / All rights reserved

 

Copywriter Breda. Tekstschrijver Breda. Copywriter Ginneken. Copywriter Utrecht. Copywriter Den Haag. Tekstschrijver websites. Copywriter websites. Webteksten laten schrijven. Blogs laten schrijven. Nieuwsbrieven laten schrijven. Teksten laten redigeren. Copywriter inhuren. Teksten laten schrijven. Webteksten laten schrijven. Copywriter zoeken. Copywriter inhuren. Brandstory laten schrijven. Brandstory. Beautybranche copywriter. Beauty copywriter. Copywriter schoonheidssalon. Cosmetica copywriter. Beauty tekstschrijver.