Alle hacks voor een ijzersterke branding

Voordat ik copywriter werd heb ik jarenlang als Sales Manager gewerkt. Sales, marketing en branding zit echt in mijn bloed. Ik merkte steeds vaker dat ik naast copywriting ondernemers graag hielp met hun bedrijf sterk in de markt te zetten.

 

Copywriting: sales, marketing en psychologie in woorden

 

Dan zat ik ’s avonds met een klant te appen hoe ze hun product het beste konden verkopen. Hoe ze hun prijzen konden bepalen, wat voor soort foto’s ze moesten gebruiken. Alle aspecten van branding kwamen voorbij. Ik hou ervan bedrijven te laten groeien, dus ik deed dat met plezier. Het is iets wat je bij mij als klant er gratis bij krijgt. Copywriting is tenslotte ook sales, marketing en psychologie in woorden. 

 

Business Branding Hacks

 

Toen ik van meerdere klanten de vraag kreeg of ik naast copywriting niet ook ondernemers wilde adviseren ben ik gaan nadenken. Ik help ondernemers inderdaad graag. Waarom zou ik al mijn kennis op het gebied van sales, marketing en branding niet bundelen? Dat je alles in één training krijgt voor een succesvolle branding. Het zaadje voor Business Branding Hacks was geplant!

 

Ik kan me namelijk voorstellen dat je als ondernemer soms door de bomen het bos niet meer ziet, er zijn zoveel business coaches, adviseurs en branding bureaus. Ze hebben allemaal programma’s en cursussen met allemaal verschillende onderwerpen en vaak onnodig ingewikkeld en duur.

 

Een vliegende start in één training 

 

Het moest duidelijk en overzichtelijk zijn. Een alles in één training voor een vliegende start als ondernemer, alle belangrijke punten compact bij elkaar. Waar moet je allemaal aan denken, op letten en wat kun je zelf concreet doen om je bedrijf sterk te positioneren? Dat is waar Business Branding Hacks je bij helpt.

 

Een no nonsense en to the point online training die je overal in je eigen tijd kan volgen, ook op je mobiel. Een training met alle belangrijke must haves voor een succesvolle branding. Voor startende ondernemers maar ook voor ondernemers die zich sterker willen positioneren. 

 

Krachtig ondernemen met een ijzersterke branding 

 

Na deze training weet je wat je moet doen en hoe je het moet doen. Geen droge kost, maar een leuke, waardevolle training bomvol tips en tools voor een ijzersterke branding en krachtig ondernemerschap. 

 

Wat levert het op? 

 

Simpel. Meer klanten, meer volgers op social media, meer naamsbekendheid en meer omzet.

 

Nieuwsgierig geworden? Klik hieronder om de inhoud van de training te bekijken en om je in te schrijven.

 

 

 

 

💻 Irene Tromp

📩 Irene@copywritecat.nl

📍 Breda

Ⓑ KvK 70969086

Ⓒ Alle rechten voorbehouden / All rights reserved

 

Copywriter Breda. Tekstschrijver Breda. Copywriter Ginneken. Copywriter Utrecht. Copywriter Den Haag. Tekstschrijver websites. Copywriter websites. Webteksten laten schrijven. Blogs laten schrijven. Nieuwsbrieven laten schrijven. Teksten laten redigeren. Copywriter inhuren. Teksten laten schrijven. Webteksten laten schrijven. Copywriter zoeken. Copywriter inhuren. Brandstory laten schrijven. Brandstory. Beautybranche copywriter. Beauty copywriter. Copywriter schoonheidssalon. Cosmetica copywriter. Beauty tekstschrijver.