Woorden die klanten over de streep trekken

Als copywriter weet ik als geen ander welke woorden klanten beïnvloeden en over de streep trekken. Er zijn woorden die onmisbaar zijn voor een succesvolle marketing en die niet mogen ontbreken op je website. Onderstaand vind je deze woorden, zo heb je ze als een overzichtelijk lijstje bij elkaar.

 

Checklist powerwoorden:

 • Kracht
 • Sterk
 • Puur
 • Succes
 • Resultaat
 • Duidelijk
 • Kwaliteit
 • Zekerheid
 • Gegarandeerd
 • Bewezen
 • Effectief
 • Exclusief 

 

Weten hoe je deze woorden moet inzetten is key

 

Timing, inlevingsvermogen en weten welke woorden je wanneer in moet zetten is hierin key. En dat zijn nou precies alle aspecten die een goede copywriter bezit. Of een Copywritecat in dit geval😺. Door het correct gebruik van deze woorden krijg je meer klanten en dus omzet. 

 

Wil je graag hulp bij je teksten? Neem dan contact met me op, ik help je graag!