Tien onderwerpen voor zakelijk bloggen

Vaak weten ondernemers niet waarover ze moeten bloggen of posten op social media. En als je er krampachtig over na gaat denken lukt het al helemaal niet. Het is niet zo moeilijk als je denkt. Om je bedrijf goed te presenteren is het leuk een mix te maken van zakelijke posts met een persoonlijke touch. 

 

Tien onderwerpen voor zakelijk bloggen

 

🐅 Licht producten of diensten uit en beschrijf waarom ze zo’n musthave zijn

🐅 Beschrijf een werkdag uit jouw leven (op een leuke manier😉)

🐅 Vraag je klanten wat ze graag willen weten over je bedrijf, zo krijg je onderwerpen aangeleverd

🐅 Laat een klant aan het woord over de ervaring met jouw bedrijf (review)

🐅 Blog over iets persoonlijks zodat je een band creëert met je klanten

🐅 Geef tips en tricks waar je klant iets aan heeft

🐅 Vertel over nieuwtjes in je bedrijf en waarom die interessant zijn 

🐅 Plaats voor- en na foto’s met begeleidende tekst (indien van toepassing in jouw beroep). Die zijn erg gewild.

🐅 Schrijf over actualiteiten 

🐅 Geef overzichtelijke opsommingen van tips die starten met pakkende titels zoals: vijf redenen om..../tien tips om binnen no time.../waarom je nooit..../vijf do’s and don'ts

 

Verplaats je in je klant

 

Verplaats je altijd in je klant of het waardevol maar ook leuk is om te lezen. Leuk is net zo belangrijk. Niemand vindt saaie teksten leuk. Gebruik humor, maak het feelgood. Zolang het maar niet stoffig en saai is. Mocht het niet lukken...dan help ik je graag!

 

 

 

 

💻 Irene Tromp

📩 Irene@copywritecat.nl

📍 Breda

Ⓑ KvK 70969086

Ⓒ Alle rechten voorbehouden / All rights reserved

 

Copywriter Breda. Tekstschrijver Breda. Copywriter Ginneken. Copywriter Utrecht. Copywriter Den Haag. Tekstschrijver websites. Copywriter websites. Webteksten laten schrijven. Blogs laten schrijven. Nieuwsbrieven laten schrijven. Teksten laten redigeren. Copywriter inhuren. Teksten laten schrijven. Webteksten laten schrijven. Copywriter zoeken. Copywriter inhuren. Brandstory laten schrijven. Brandstory. Beautybranche copywriter. Beauty copywriter. Copywriter schoonheidssalon. Cosmetica copywriter. Beauty tekstschrijver.