De kracht van woorden

Woorden kunnen je maken en breken. Je hele dag bestaat uit woorden. Uit gesproken woorden, gelezen woorden, geschreven woorden, gehoorde woorden en de woorden van je eigen gedachten. Hoe je reageert op woorden en hoe je ze interpreteert bepaalt je dag.

 

Je hele dag bestaat uit woorden

 

Woorden hebben ontzettend veel macht en kracht. Woorden maken je blij of verdrietig, laten je nadenken of zetten je aan tot actie. Woorden kunnen inslaan als een bom, je laten twijfelen, je sterker maken, je troosten, je inspiratie geven en je wijzer maken. En woorden kunnen je overtuigen.

 

Overtuig je klanten met tekst

 

Schrijven met overtuigingskracht op je website, in je blogs en mailings zorgt voor nieuwe klanten en dus meer omzet. Onderschat daarom nooit de kracht van de juiste woorden op de juiste plaats en wat dit met mensen doet. Heb je een mooi bedrijf en een prachtige website zorg dan ook dat de tekst je potentiële klanten direct pakt, overtuigt en bindt. Binnen tien seconden anders klikken ze weg, dit is uit onderzoek gebleken. Begin daarom met het het resultaat. Vertel in de eerste vijf zinnen al wat je doet en waarom ze voor jou moeten kiezen. Want geloof me, elk woord telt. Ik geef je mijn woord. Letterlijk en figuurlijk.

 

 

 

 

💻 Irene Tromp

📩 Irene@copywritecat.nl

📍 Breda

Ⓑ KvK 70969086

Ⓒ Alle rechten voorbehouden / All rights reserved

 

Copywriter Breda. Tekstschrijver Breda. Copywriter Ginneken. Copywriter Utrecht. Copywriter Den Haag. Tekstschrijver websites. Copywriter websites. Webteksten laten schrijven. Blogs laten schrijven. Nieuwsbrieven laten schrijven. Teksten laten redigeren. Copywriter inhuren. Teksten laten schrijven. Webteksten laten schrijven. Copywriter zoeken. Copywriter inhuren. Brandstory laten schrijven. Brandstory. Beautybranche copywriter. Beauty copywriter. Copywriter schoonheidssalon. Cosmetica copywriter. Beauty tekstschrijver.