Waarom blogs uitbesteden aan een copywriter?

Je kunt je blogs uitbesteden als je er als drukke ondernemer geen tijd voor hebt of het niet goed kunt.  Blogs zijn ideaal om je website actief te houden, wat goed is voor je ranking in Google.  Maar bloggen heeft nog veel meer voordelen.

 

De voordelen van regelmatig bloggen

 

Je bouwt een vast publiek op, creëert klantenbinding, je kunt je expertise uitlichten en je kunt je blogs ook weer op social media gebruiken. Maar niet elke ondernemer kan schrijven of heeft de tijd om elke week nieuwe blogs te schrijven. En dat hoeft ook niet, ondernemers moeten vooral blijven doen waar ze goed in zijn en de rest uitbesteden waar mogelijk. Je wilt tenslotte geen uren kwijt zijn aan iets waar je niet goed in bent en wat je niet leuk vindt. Daarbij gaat het ten koste van de kwaliteit en het resultaat als je maar wat blogt. Dan ben je uren werk kwijt en heb je ook nog geen resultaat. 

 

Een investering die je terugkrijgt

 

Het uitbesteden van blogs is dan een uitkomst. Maar hoe weet ik als copywriter exact wat jij wil zeggen en hoe? Nou, dat is mijn vak. Natuurlijk krijg ik informatie van jou toegespeeld. En leef ik me in. Als copywriter moet je een groot empatisch vermogen hebben en de exacte tone of voice kunnen overbrengen van het persoon waar je voor schrijft. Je schrijft tenslotte voor een ander, vanuit de ander. Dat ik niet jou ben, is juist goed. Daardoor bekijk ik het bedrijf veel meer vanuit het perspectief van de klant en kan ik scherper en doelgerichter schrijven zodat je meer klanten krijgt. 

 

Blogs uitbesteden aan een copywriter zoals ik is daarmee een investering die je terugkrijgt. Niet alleen ben je verzekerd van goed geschreven en verse content, je website blijft actief en daarmee zichtbaarder in zoekmachines. En je bespaart tijd die je kunt besteden aan zaken die je wel leuk vindt!

 

 

 

 

💻 Irene Tromp

📩 Irene@copywritecat.nl

📍 Breda

Ⓑ KvK 70969086

Ⓒ Alle rechten voorbehouden / All rights reserved

 

Copywriter Breda. Tekstschrijver Breda. Copywriter Ginneken. Copywriter Utrecht. Copywriter Den Haag. Tekstschrijver websites. Copywriter websites. Webteksten laten schrijven. Blogs laten schrijven. Nieuwsbrieven laten schrijven. Teksten laten redigeren. Copywriter inhuren. Teksten laten schrijven. Webteksten laten schrijven. Copywriter zoeken. Copywriter inhuren. Brandstory laten schrijven. Brandstory. Beautybranche copywriter. Beauty copywriter. Copywriter schoonheidssalon. Cosmetica copywriter. Beauty tekstschrijver.