Een sterk merk begint met sterke content

Wij zijn Brand Builders voor Beauty, Skincare & Lifestyle bedrijven.

Elke ondernemer heeft een uniek verhaal. Krachtige tekst, met prachtige foto's in een mooi webdesign vertellen dat verhaal en positioneren je bedrijf ijzersterk in de markt. En dat trekt klanten aan! Copywritecat biedt een compleet Brandingpakket met tekst, fotografie en webdesign. Je krijgt tenslotte maar één kans om die eerste indruk te maken. Maak van jouw ondernemersverhaal ook een succesverhaal. We helpen je graag!

Diensten

Copywriting

Jouw verhaal in sterke taal

Fotografie

Jouw visuele verhaal

Webdesign

Stijlvolle websites 

Veelgestelde vragen

Hoe laat Copywritecat mijn bedrijf groeien?

Wij vergroten je merkbekendheid met een uniek tekstueel en visueel verhaal dat jouw doelgroep raakt, overtuigt en aanzet tot actie. We verzorgen een Branding totaalpakket waarmee we jouw bedrijf van A tot Z ijzersterk positioneren.

Wat is Copywriting?

Copywriting is het schrijven van krachtige en overtuigende marketingteksten die aanzetten tot actie. Een copywriter werft klanten met woorden. 

Ik kan ChatGPT mijn teksten toch laten schrijven?

Jazeker. En ook die check ik graag voor je. Want het is wel fijn als je weet of het wel echt de juiste tone heeft voor jouw doelgroep, de tekst origineel is én klanten werft. Ik weet exact waar ik naar moeten kijken bij tekst. Ik finetune daarom graag ChatGPT teksten voor je.

Waarom Copywritecat?

Wij leveren een Branding totaalpakket. Je hoeft niet op verschillende adressen te shoppen en krijgt zo een strak geheel als je meerdere diensten zoekt. Daarnaast houden we van een persoonlijke aanpak, snel schakelen, zijn we no nonsense,  makkelijk bereikbaar en klantgericht. En natuurlijk hebben we een grote liefde voor de Beauytbranche, gecombineerd met ruim 25 jaar ervaring.

Kan ik diensten ook los afnemen?

Ja hoor. Je kunt bij ons altijd copywriting, fotografie of webdesign los afnemen. Maar mocht je meer nodig hebben, dan hebben we alles in huis!

Voor welke vakgebieden werken jullie?

➜ Cosmetica bedrijven

➜ Cosmetisch artsen

➜ Huidtherapeuten & Skin Experts

➜ Schoonheidsspecialistes 

➜ PMU-specialisten

➜ Nagelstylisten

➜ Pedicures

➜ Visagisten

➜ Voedingsdeskundigen

➜ Orthomoleculair therapeuten

➜ Wellness ondernemers

➜ Business- en Lifestyle coaches

➜ Interieurstylisten

➜ Fotografen

Sta je er niet tussen? Geen probleem, we kunnen natuurlijk ook voor jou iets betekenen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. 

Klanten over Copywritecat

'Irene  heeft de  nieuwe teksten voor mijn website geschreven. Ik ben onder de indruk van haar inlevingsvermogen en snelheid.  Omdat ze ontzettend goed luistert, zich inleest en inleeft waren de teksten  bij de eerste keer al heel goed.  Ook  de toon was precies wat ik zocht. Ze heeft een duidelijke mening over wat  beter kan, daarom was het ook fijn om met haar te sparren. Ik werk graag samen met Irene en de volgende afspraak staat al gepland.'

Maddy Ramsingh

'Werken met Irene geeft heel veel rust omdat ik teksten in grove basis bij haar neer kan leggen, met een paar woorden weet ze wat ik bedoel. Zij zorgt dat ze in mijn stijl geschreven worden en de kern raken. Ze schakelt snel, levert kwaliteit en is accuraat. Ze leeft zich in, kan in verschillende stijlen schrijven en het is leuk samenwerken!'

Tom Sebastian

'Samenwerken met Irene is in één woord geweldig!  Irene reageert snel en heeft aan een half woord genoeg. Ze heeft met een frisse blik meegekeken in mijn bedrijf en allerlei tips & trics  gegeven die direct toepasbaar waren . Ze voelt feilloos aan welke tone of voice ik wil gebruiken voor mijn bedrijf waardoor ik de juiste klanten  aantrek. We gaan nog heel veel samenwerken in de nabije toekomst!'

Marijke Stoop

Stuur een mailtje

We helpen je graag met al je vragen!

Kennismaken

Boek een online of real time kennismaking als je graag de eerste stap wilt nemen naar een sterke branding. 

Gratis websitescan

Wil je graag dat we een keer vrijblijvend naar je website kijken? Neem dan contact met ons op voor een gratis websitescan. Zo weet je precies waar je staat en of je kansen laat liggen. 

Over ons

Copywritecat heeft expertises gebundeld om ondernemers in de Beauty & Lifestyle branche  een volledig Brandingpakket te kunnen bieden. Met meer dan 25 jaar ervaring in Marketing/Sales, Fotografie en Webdesign, zorgen we ervoor dat jouw bedrijf niet alleen opvalt, maar echt jouw unieke verhaal vertelt. Van de perfecte tekst en prachtige beelden tot aan een website die mooi én gebruiksvriendelijk is. Alles in jouw stijl. Wij brengen jouw visie tot leven in tekst, beeld en webdesign. 

Volg Copywritecat op Instagram